27 May 2019
Festivalul Berii Artizanale

FOTOGALERIE. Lucrările din Sătmar, verificate ”la sânge”. Cine face asta

Filed under: Locale |

Primăria Municipiului Satu Mare desfășoară în prezent mai multe lucrări de modernizare a străzilor și trotuarelor din zona cartierului 14 Mai- stadionul Olimpia. Primarul Kereskényi Gábor și administratorul public Maskulik Csaba au verificat joi, 20 septembrie, stadiul lucrărilor.

Astfel, se lucrează pe străzile Parcului, Ioan Neculce, Luceafărului și Anghel Salignyi. Întreaga zonă capătă acum o nouă față. Investițiile în reabilitări de drumuri și trotuare din zonă sunt mai ample și cuprind și străzile Anton Pann, Grigore Ureche, Argeșului , Ilarie Chendi, Bacovia.

”Se lucrează din plin pe str. Parcului, Ioan Neculce, Luceafărului și Anghel Salignyi, o zonă neglijată de ani buni. De la inundațiile din 1970 în acestă zonă nu s-au mai făcut lucrări de reabilitare atât de ample. Vom continua investițiile în tot orașul, pas cu pas!”, a declarat primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor.

Continuarea dezvoltării infrastructurii în municipiul Satu Mare este posibilă datorită proiectelor la care s-a lucrat încă de anul trecut. Toate lucrările sunt finanțate de bugetul local, astfel că Satu Mare continuă acest amplu proces de modernizare a infrastructurii.

2 Responses to FOTOGALERIE. Lucrările din Sătmar, verificate ”la sânge”. Cine face asta

 1. Domni Gabor si Csaba nu trec podul Decebal ?Pe cand se va termina TELENOVELA "podul Decebal" ? Va multumesc pentru raspuns.

  Ioan
  21 September 2018 at 19:38
  Reply

 2. Buna ziua.
  Intrebam zilele trecute daca domnul Gabor si Csaba trec somesul pe podul Decebal. Consider ca am pus o intrebare de bun simt.Ca sa primesc un raspuns trebuia sa injur sau sa folosesc cuvinte obscene ?Daca nu ati publicat solicitarea mea inseamna ca nu va intereseaza SUBIECTUL adus in discutie de catre mine .Am pus intrebarea pentru bunicu care asteapta un raspuns de la cine poate sa il dea. Voi puteti?
  Sant convins ca nu va intereseaza parerea (solicitarea )bunicului. La care cos aruncati intrebarile incomode ?

  Ioan
  22 September 2018 at 13:21
  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *