27 May 2019
Festivalul Berii Artizanale

Președintele PSD Satu Mare, Aurelia Fedorca: “Partidul a ieșit mai întărit, era nevoie de o discuție în acest for”

Filed under: Locale |

Președintele PSD Satu Mare, Aurelia Fedorca, a declarat, după CEx, că în urma discuțiilor, partidul trebuie să rămână unit, pentru că „miza nu este Liviu Dragnea, este PSD”. Fedorca a precizat că Dragnea nu a fost de acord să supună votului retragerea sprijinului politic pentru Firea.

 

Aurelia Fedorca, lider al PSD Satu Mare, a spus că Liviu Dragnea nu a dorit să fie supusă la vot propunerea ca Gabrielei Firea să îi fie retras sprijinul politic.

”Partidul a ieșit mai întărit în urma CEx, era nevoie de o discuție în acest for în care toți și-au spus părerea, supărările și nemulțumirile. A fost o propunere pentru ca doamna Firea să demisioneze din funcțiile de conducere ale partidului, iar dacă nu vrea să demisioneze să i se retragă sprijinul politic sau să fie exclusă din PSD, dar domnul Dragnea nu a fost de acord cu propunerea și nu s-a supus la vot. Miza nu este Liviu Dragnea, este PSD, partidul trebuie să rămână unit și ar trebui să tragă toți la aceeași căruță”, a spus Fedorca.

Vineri seara, 60 de voturi au fost pentru susținerea lui Liviu Dragnea, față de 8 împotrivă, în ședința Comitetului Executiv de vineri, au declarat surse politice pentru MEDIAFAX.

Florin Dura

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *