21 April 2019
Festivalul Berii Artizanale

Sărbătoare mare la Domănești

Filed under: Locale,Top News |

Localitatea Domănești s-a aflat ieri în mare sărbătoare. Pe arena din localitate, ieri s-a desfășurat cea de a X-a ediție a deja tradiționalului Festival al Porumbului.

Oaspeți de excepție
Ediția din acest an a fost onorată de prezența unor înalte oficialități județene și locale, printre care pot fi amintite ministrul Tineretului și Sportului, deputatul Ioana Bran, senatorul Gabriel Leș, directorul de Cancelarie al Prefecturii Satu Mare, Cecilia Marinescu, președintele PSD Satu Mare, primarul orașului Negrești- Oaș, Aurelia Fedorca, managerul Gazetei de Nord-Vest și Nord Vest TV, Mircea Govor, consilieri judeţeni Nicolae Avorniciţi şi Pinter Jozsef, alți invitați.


Deschiderea oficială a manifestării a avut loc la ora 14.00. Cu această ocazie, au luat cuvântul primarul comunei Moftin, Gheor-ghe David, care a declarat deschise aceste manifestări, dar și ministrul Ioana Bran și consilierul județean Pinter Jozsef.

Distracție  și voie bună
După deschiderea oficială, a urmat programul artistic care a debutat cu o serie de interpreți și trupe locale. Apoi, rând pe rând, pe scenă au mai urcat membrii Ansamblului ”Doruri Sătmărene”, interpreta Ionela Moruțan, Kris Rudi și Bandi Gusti, ultimii doi invitați din Ungaria.


Sărbătoarea de la Domănești s-a încheiat aseară cu un bal în aer liber cu formația Amulette.

Florin Dura

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *