19 June 2019
Festivalul Berii Artizanale

FOTO. ULUITOR. Își caută MAMA după 20 de ani. Chiar dacă aceasta l-a ABANDONAT după naștere

Filed under: Locale,Top News |

Un tânăr de 22 de ani, care a fost înfiinat în urmă cu 20 de ani de o familie din Bordeaux, Franța, își caută mama, care este din Satu Mare. Acesta face un apel la toți sătmărenii care-i pot oferi detalii despre mama lui. Ar vrea cel puțin să o vadă, dacă nu chiar să o și întâlnească.

Adoptat în Franța

În urmă mai bine de 20 de ani, un copil care pe atunci se numea Nicolae Beșleagă, a ajuns la casa de copii din Berindan, din comuna Odoreu. Data de naștere al copilului este chiar de Sfântul Nicoloae: 6 decembrie 1995. Nu se știe de ce mama sa l-a părăsit la acea dată.

Cert este că, după mai puțin de un an de stat la Casa de Copii din Berindan, Nicolae a fost înfiiat de o familie din Bordeaux, Franța. Avea doi ani când copilul a părăsit România.

Familia franceză l-a crescut ca pe fiul ei. I-au dat un nou nume, Nicolas Chazy, l-au purtat la școală și i-au făcut acestuia un rost în viață.

Între timp, Nicolas Chazy, muncește, și-a unit destinele cu o tânără și are o fetiță. Se bucură, astfel, de o viață împlinită, lucruri pe care, dacă ar fi rămas în România, avea mici șanse să le împlinească.

Apel la sătmăreni

Imediat după ce i s-a născut fetița, Nicolas a luat decizia de a-și căuta mama lui naturală care, presupune el, mai locuiește la Satu Mare.

Pe mama lui Nicolas o cheamă Simona Lenuța Beșleagă și acum ar trebui să aibă circa 40 de ani. Nu mai știe nimic de ea. A încercat să o găsească pe Facebook dar nu a reușit.

În această situație, Nicolas cere, prin intermediul Gazetei de Nord Vest, ajutorul tuturor sătmărenilor pentru a-și găsi mama sa naturală. Cel puțin să o vadă, dacă nu chiar să o și întâlnească.

Astfel, toți cei care știu ceva despre Simona Lenuța Beșleagă, mama lui Nicolae, sau a lui Nicolas, cum îl cheamă acum, sunt rugați să ia legătura cu redacția Gazetei de Nord Vest sau să ne lase în mesaj pe pagina de Facebook a Gazetei.

Avem convingerea că, împreună, îl putem ajuta pe Nicolas să-și găsească mama.

DISTRIBUIE acest material. Poate știe cineva ceva despre MAMA lui Nicolas.

One Response to FOTO. ULUITOR. Își caută MAMA după 20 de ani. Chiar dacă aceasta l-a ABANDONAT după naștere

  1. Beșleagă e un nume moldovenesc.Poate femeiea a stat,sau sta,in concubinaj cu cineva din judet.Mai exista posibilitatea sa fi fost muncitori la noi in judet,pentru ca sunt fermieri care-si ''importa'' ingrijitori de animale din zona moldovei,in special la oi !!

    Matus Alem
    29 October 2018 at 10:15
    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *