27 May 2019
Festivalul Berii Artizanale

FOTOGALERIE. DECIZIE! A fost închis imobilul de pe str. Horea, nr.6! ”Am lichidat un focar de infecție”

Filed under: Locale,Top News |

Primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, a anunțat astăzi că a fost închis imobilul de pe str. Horea, nr.6!

”Am făcut ce alții s-au ferit să facă, de frică sau de teamă să nu piardă voturi! Am lichidat un focar de infecție aflat în plin centrul orașului, am închis un cuib infracțional, de prostituție și trafic de droguri. Toate cele 29 de familii chiriașe au fost evacuate! Acum urmează să găsim surse de finanțare pentru reabilitarea imobilului. Având în vedere starea avansată de degradare a clădirii, nu va fi ușor. Dar, fără ”curățarea” imobilului nu se putea face nimic!”, a precizat primarul Kereskenyi.

One Response to FOTOGALERIE. DECIZIE! A fost închis imobilul de pe str. Horea, nr.6! ”Am lichidat un focar de infecție”

  1. Nu ati facut ceva vau ca de fiecare data cand cetățeni doreste sa intre in audienta la dumneavoastră nu ii luati credetima ca am o scarba si nu va mai cred ca primar sunteti 0zero Kereskeny Gabor daca nu stiti sa conduceti o institutie cum trebuie sau saracul nu trebuie ascultat rusine sa va fie ca primar eu nu voi lasa asa voi merge cat mai sus cu dovezi si ma bucur ca am multi sustinatori care vor sa ma sustine si voi face dreptate .

    Sa nu uitati ca daca credeti ca va bateti joc de mine si bunul dumnezeu asa va va rasplati rusine haideti sa dam fata in fata sa discutam sau sunteti las sau credeti ca sunteti puternic ca nimeni nu va poate infranta sau va e frica karasi attila tel 0757683512

    Karasi attila
    9 October 2018 at 11:54
    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *