24 April 2019
Festivalul Berii Artizanale

Retro Parada Toamnei. ”Bătrânele doamne”, expuse pentru a fi admirate

Filed under: Locale |

Retro Parada Toamnei, este unul dintre cele mai importante evenimente ale toamnei în municipiul Satu Mare și va avea loc duminică. Evenimentul se adresează iubitorilor de mașini vechi, precum și sătmărenilor care vor să se relaxeze printre adevărate bijuterii. Cu această ocazie, ”Bătrânele Doamne” vor fi expuse ca să fie admirate.

Astfel, duminică, 21 octombrie, în Piața Libertății din municipiului Satu Mare va avea loc Retro Parada Toamnei, un eveniment care va aduce în fața publicului un număr de aproximativ 50 de vehicule istorice din județul Satu Mare, dar și din județele învecinate. Evenimentul se va desfășura în intervalul orar 11.00 – 14.00.

Evenimentul este organizat de Retromobil Club România și se desfășoară în fiecare an, în orașele importante din România.

Pe durata evenimentului, Primăria Satu Mare anunță restricții de circulație pe tronsonul situat între strada A.I. Cuza și strada 1. Decembrie. Restricțiile de circulație se vor aplica doar în intervalul orar 11.00- 14.00.

”Primăria Municipiului Satu Mare anunță restricții de circulație duminică, 21 octombrie 2018, în P-ța Libertății, tronsonul situat între str. A.I. Cuza și str. 1. Decembrie, ca urmare a desfășurării evenimentului “Retro Parada Toamnei”. Restricțiile de circulație se vor aplica doar în intervalul orar 11.00- 14.00.
De asemenea, autobuzele Transurban Satu Mare, vor circula pe rute ocolitoare, respectiv autobuzele de pe liniile 1, 15 și 16 cu plecare spre Gară/14 mai, vor fi deviate pe str. A.I. Cuza – str. Gheorghe Lazăr – str. 1 Decembrie de unde își vor continua traseul cunoscut. Menționăm că pe toată perioada evenimentului nu vor exista stații de autobuz suspendate temporar iar celelalte linii de transport nu sunt afectate”, se arată într-un comunicat de presă remis de Primăria Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *