27 May 2019
Festivalul Berii Artizanale

Sătmarul pregătit să organizeze Naționalele de box la cadeți

Filed under: Sport |

Cu două săptămâni înaintea primului gong al Naționalelor de cadeți de la sala LPS, Asociația județeană de Box s-a reunite într-o ședință în care să fie puse la punct ultimele detalii ale acestui eveniment.

Au fost prezenți, luni la întâlnire, o mare parte dintre membrii asociației respectiv: Plosca Viorel- președinte, Mastan Alin- secretar general, Gavriș Ioan președintele colegiului județean de arbitrii, Ardelean Adrian – director DJST Satu Mare, Ghere Ioan – președinte Voinţa Satu Mare, Sabău Gheorghe antrenor, Stan Mihai antrenor, Kanya Kalman, Stef Florin, Lazor Adrian – arbitru republican şi nu in ultimul rând Florin Mulcuțan – consilierul ministrului Ioana Bran.

Cel mai important punct de pe ordine de zi a ședinței l-a reprezentat organizarea Campionatul Național de cadeti .

Astfel Naționalele vor avea loc în sala mică a LPS între 22-27 octombrie. Au fost stabilite sarcinile pe care le vor avea membrii AJ Box precum și detaliile organizatorice.

A fost stabilită și data întâlnirii bilaterale româno-maghiare la nivel de federații cu participarea președinților CÎTEA VASILE si omologul său maghiar ERDEI ZSOLT.

”De remarcat că la Naționalele de cadeți județul Satu Mare va fi reprezentat de nouă pugiliști de la cele două cluburi. Trei de la ACS OLIMPIA CAUAȘ şi șase de la VOINŢA SATU MARE. Menționăm că aceștia au mari sanse în obținerea unor medalii pe care ni le dorim a fi cat mai stralucitoare. Totodată, cu ocazia acestui eveniment vor fi prezenți la Satu Mare si o parte dintre marii campioni pe care i-a dat nobila artă de-a lungul timpului printre care Mihai Leu, Dorel Simion, Sorin Pantera Tănăsie… Astfel, am ajuns la un nou nivel prin organizarea acestui eveniment pugilistic național la Satu Mare deoarece în trecut, municipiul nostru a găzduit competiții naționale de box pana la nivel de zona! Așadar, va asteptam cu drag si in numar cat mai mare la box!” au transmis organizatorii printr-un comunicat remis redacției noastre!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *