23 May 2019
Festivalul Berii Artizanale

VESTE BUNĂ! Ungurii vin cu autostrada M3 până la Satu Mare. În ce stadiu sunt demersurile

Filed under: Locale,Top News |


Așa după cum premierul Ungariei, Viktor Orban, a promis în 2016, când s-a aflat în vizită la Satu Mare, autoritățile maghiare prelungesc autostrada M3 până la granița cu România.

Ungaria a demarat deja procedurile pentru a construi un drum expres (M 49) între autostrada M3 și granița cu România, scrie PresaSM. În prezent, porțiunea dintre M3 și Ököritófülpös are toate avizele necesare, astfel că lucrările pot începe. În ceea ce privește porțiunea dintre , Ököritófülpös și Csengersima, urmează ca în scurt timp să fie licitate lucrările de construire.

Drumul expres va avea câte două benzi pe sens și va ocoli localitățile. Atunci când acest drum expres va fi gata, sătmărenii vor avea un acces mult mai ușot la autostrada M3, care începe la Mateszalka.

De asemenea, din proiectul maghiarilor rezultă că lungimea estimată a acestei secțiuni a drumului cu două benzi pe sens este de 19 kilometri, între Ököritófülpös și Csengersima, mai scrie PresaSM. Viitorul câștigător va trebui să examineze problema punctului transfrontalier ungar-român, în funcție de acordurile bilaterale existente.

4 Responses to VESTE BUNĂ! Ungurii vin cu autostrada M3 până la Satu Mare. În ce stadiu sunt demersurile

 1. Hei, deci nu vine pana la Satu Mare, vine pana in Mateszalka, vreo 60 Km lipsa…dezinformare totala

  ciprian
  5 October 2018 at 10:05
  Reply

  • Nah si tu ai inteles ce scrie a scris ca au toate vizele si se pot incepe lucrarile pana in ököritofülpös asta este intre mateszalka si satu mare uitate pe harta si urmeaza sa aprobe pna la granita cu ro

   laszlo
   5 October 2018 at 14:41
   Reply

  • "De asemenea, din proiectul maghiarilor rezultă că lungimea estimată a acestei secțiuni a drumului cu două benzi pe sens este de 19 kilometri, între Ököritófülpös și Csengersima" nu stii citi?

   tot eu
   22 October 2018 at 15:12
   Reply

 2. Ei vin si fac; iar noi dormim si facem pe noi, admiram pe hotii de la conducerea tarii

  dodo
  9 October 2018 at 10:09
  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *