24 April 2019
Festivalul Berii Artizanale

Criolipoliză la Pearl Beauty Center, cu până la 45% mai puțină grăsime!

Filed under: Life,Locale,Top News |

Multe femei se întreabă frecvent: Există vreo dietă sau vreun tratament care să-mi modifice silueta? Pot face un tratament rapid, fără durere care să mă ajute să am o siluetă mai fină și mai armonioasă? Acest lucru ar fi extraordinar! Dar sincer, ideea unui tratament de liposucție chirurgical nu le încântă pe niciuna, ba din contra.

Acum, din fericire, există o soluție pentru femei, pentru a le remodela silueta, pentru a le ajuta să slăbească în mod eficient și natural. Și în mod sigur asta nu implică durere, operație chirurgicală, anestezie sau alte disconforturi de acest fel.

https://www.youtube.com/watch?v=6QnTSRrA5QY

Criolipoliza la Pearl Beauty Center este soluția pentru remodelarea siluetei!

Vino la Salonul de înfrumusețare Pearl Beauty Center din Satu Mare pentru a face tratamente de criolipoliză cu aparatul Criocuum. Asta este soluția la problemele tale în ceea ce privește silueta. Criocuum este un aparat care a fost conceput de specialiști în scopul remodelării corporale, pentru femeile care doresc o slăbire localizată. Acest dispozitiv de ultimă generație a fost produs de TermoSalud – cel mai bun producător din lume care performează în domeniul aparaturii  de TOP pentru tratamentul cosmetic și de înfrumusețare profesional. Criocuum este în prezent considerat cel mai performant aparat de criolipoliză din oferta BeautyOne (acesta fiind unul dintre cei mai mari importatori de aparatură hi-tech pentru saloanele cosmetice și de înfrumusețare din România).

Cu aparatul Criocuum poți avea cu 45% mai puțină grăsime pe zona de tratament. Aceasta este singura metodă non-invazivă prin care se slăbește localizat, se elimină permanent grăsimile, fără a fi nevoie de tratamente neplăcute – cum este intervenția chirurgicală.

În plus, la Salonul Pearl Beauty Center din Satu Mare primești cadou 2 împachetări Bruno Vassari la fiecare ședință de criolipoliză. Împachetările corporale Bruno Vassari sunt cele mai eficiente tratamente în acest domeniu și se pot aplica pe toate tipurile de piele. Bruno Vassari este ,,Cel mai bun brand de cosmetice profesionale al anului 2017ˮ.

Echipamentul de criolipoliză este o invenție excepțională prin care se corectează forma corpului, se elimină depozitele de grăsimi locale, se distrug nodulii celulitici. Aparatul ajută la reducerea țesutului adipos prin efectul temperaturilor scăzute asupra celulelor grase. Adipocitele sunt foarte sensibile la temperaturi scăzute, sub acțiunea dispozitivului de răcire ele sunt distruse în zona de tratament, iar apoi are loc treptat eliminarea lor din organism pe cale naturală, prin metabolism.

Studiile cercetătorilor au arătat faptul că îndepărtarea depozitelor de celule adipoase are loc fără a afecta țesuturile înconjurătoare – nervi, mușchi, vase de sânge. Procedura de criolipoliză nu produce niciun stres asupra ficatului sau asupra altor organe interne. Criolipoliza este o metodă de tratament sigură din punct de vedere clinic sau medical, a fost aprobată de FDA (US Food and Drug Admistration are autoritatea legală în reglementarea medicamentelor, produselor cosmetice, alimentare, instrumentelor și aparaturii medicale). Criolipoliza cu aparatul Criocuum are eficiență ridicată, rezultatele sunt permanente, se observă după câteva săptămâni.

Criolipoliza este un tratament foarte bun pentru siluetă, pentru reducerea grăsimilor, el poate fi urmat și de un tratament cu dispozitivul Eximia HR77 Platinum pentru reducerea celulitei.

Alte avantaje la Salonul de înfrumusețare Pearl Beauty Center din Satu Mare sunt :

  • Toate serviciile sunt premium și au prețuri accesibile.
  • Clienții se pot abona și prin sms la site-ul nostru pentru a afla noutățile despre promoții, vouchere gratuite și oferte avantajoase.
  • Se oferă cadou un catalog cu produse, servicii exclusiviste și prețuri.

Adresa de la salon: Strada Avram Iancu, Nr.58, cu intrare de pe Strada Andrei Mureșanu, Nr.23.

Programări la telefon: +40756045282.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *