24 April 2019
Festivalul Berii Artizanale

Florin Iordache: Iohannis a intrat în campanie cu atacuri care nu-şi au locul

Filed under: Politic |

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, Florin Iordache (PSD), a declarat marţi, la Parlament, că prin acuzaţiile aduse de Klaus Iohannis, şeful statului arată că a intrat în campanie electorală şi a precizat că social-democraţii îi cer acestuia să fie mediator.

„Din partea noastră, considerăm că Preşedintele ar trebui să joace rolul de mediator. Constatăm că, la anumite ore, Preşedintele iese şi critică anumiţi lideri ai PSD sau ALDE şi cred că nu este normal. Eu cred că Preşedintele ar trebui să revină la rolul de mediator. Eu înţeleg că a intrat în campanie şi pentru campania de la anul vine cu astfel de atacuri, dar nu-şi au locul. Eu am crezut că este lămuritoare discuţia pe care am avut-o la Cotroceni, care a vizat legile justiţiei, şi cred că fiecare ar trebui să ne vedem de ceea ce avem de făcut. PSD va moderniza în continuare legislaţia, vom duce la îndeplinire programul de guvernare”, a declarat, marţi, la Parlament, deputatul PSD Florin Iordache.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, marţi, că România ar fi putut să fie mai bine pregătită pentru preluarea de la 1 ianuarie 2019 a preşedinţiei Consiliului UE dacă ar fi avut „o clasă politică mult, mult mai bună”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *