More

    CSM Satu Mare și-a aflat adversara din sferturile Cupei României

    La sediul Federației Române de Baschet a avut loc ieri tragerea la sorți a partidelor din cadrul sferturilor de finală ale Cupei României.

    Calificată în această fază a competiției după o dublă victorie în septembrie cu Rapid București, CSM Satu Mare va întâlni în sferturi pe CSM Târgoviște. Primul meci se va juca pe 27 februarie în deplasare iar returul peste o săptămână la Satu Mare.
    ”E bine că s-a renunțat la ideea acelui Final 8 iar așa în sferturi vom juca și în fața propriilor suporteri. Ne așteaptă o dublă interesantă cu CSM Târgoviște, un adversar care s-a dovedit a fi incomod la revenirea în elită. Dar până la duelul din Cupa României avem sâmbătă meciul de campionat cu Târgoviște iar până la meciurile din sferturi sigur ne vom mai întâlni de încă două ori . Așa că e devreme să vorbim acum despre meciurile de cupă…” spune managerul echipei CSM Satu Mare, Florin Mureșan.
    În celelalte trei partide din sferturi se vor întâlni Sepsi Sfântu Gheorghe cu FCC ICIM Arad, KSE Târgu Secuiesc- Olimpia Brașov și Phoenix Constanța- CSM Alexandria.
    Altfel, CSM Satu Mare va întâlni sâmbătă de la ora 18, în sala LPS, pe CSM Târgoviște.
    Sătmărencele au un moral bun și vin după două victorii obținute sub comanda noului antrenor, Maikel Lopez. De cealaltă parte CSM Târgoviște pare în creștere de formă, echipa lui Cătălin Tănase reușind să se impună sâmbătă, 71-63 cu FCC ICIM Arad.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE