20 June 2019
Festivalul Berii Artizanale

FOTOGALERIE. Deszăpezire NON STOP în județ. De sâmbătă se lucră într-una

Filed under: Locale |

În urma ninsorilor căzute în județul Satu Mare, toate drumurile județene au fost deszăpezite, ca urmare a intervenției utilajelor operatorului responsabil de această acțiune. Nu există drum închis sau impracticabil, se arată într=un comunicat al Consiliului Județean.

Începând de sâmbătă, 15 decembrie și până azi-dimineață, s-a intervenit cu toate răspânditoarele cu lamă și sărărițele, autogredere și încărcătoare de material antiderapant.

Pe toată rețeaua de drumuri județene cu îmbrăcăminte asfaltică a fost presărat un amestec de sare și nisip, în total 4.500 de tone de material antiderapant.

Utilajele care acționează pe drumurile județene sunt dotate cu GPS și sunt monitorizate de aparatul de specialitate al Consiliului Județean Satu Mare (Serviciul Drumuri și Transporturi – Direcția Tehnică).

Rețeaua de drumuri județene a județului Satu Mare este împarțită în 4 zone: Carei – Tășnad, Supur, Satu Mare – Codru, Negrești-Oaș. Mai multe echipaje ale aparatului de specialitate se află pe teren și monitorizează activitatea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *