More

    Cupa Futsal la Carei a ajuns la ediția a 9-a

    A devenit o tradiţie ca la mijlocul lunii ianuarie la Carei să se dispute o atractivă competiţie fotbalistică în sală. Ajunsă la a 9-a ediţie, Cupa Futsal Carei se va disputa anul acesta în zilele de 12 şi 13 ianuarie, în sala de sport de la Liceul Iuliu Maniu.
    Până acum şi-au confirmat prezenţa un număr de 10 echipe: Baratok Sanislău, Ciocanul Satu Mare, Voinţa Babţa, Shamless Căpleni, Young Boys Carei, DR Browns (Maramureş), FC Vonal Cristuru Secuiesc, Labradorii Negreşti-Oaş, Lupii Tineri Satu Mare, Power Satu Mare. Lista este deschisă şi se mai aşteaptă confirmarea prezenţei echipelor din Câmpia Turzii şi a Inter Oradea. Dar înscrieri se mai pot face pe pagina de facebook a turneului sau la numărul de telefon 0743.948.830.
    De la organizatorul principal, arbitrul Szabolcs Kovacs, am mai aflat că, în conformitate cu regulamentul, prima dată se vor juca meciurile din faza grupelor, cu două reprize a câte 13 minute, după care, în fazele eliminatorii, timpul de joc va creşte. În 2018, trofeul a fost câştigat de Ciocanul Satu Mare.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE