More

    DURERE. Micuțul DORIAN va fi ÎNMORMÂNTAT la două zile după ziua de naștere a TATĂLUI său

    De parcă durerea pricinuită de faptul că micuțul Darian a plecat mult prea devreme între îngeri, aceasta este amplificată și de faptul că micul și firavul trup al acestuia va fi înmormântat chiar la două zile după ziua de naștere a tatălui lui, Dorin Săvianu.

    Potrivit informațiilor Gazetei de Nord Vest, slujba de priveghere a micuțului Darian va avea loc sâmbătă, 12 ianuarie, de la ora 17.00, la capela de pe strada Busuiocului din cartierul Curtuiuș, Satu Mare.

    A doua zi, duminică, 13 ianuarie, în aceeași locație va avea loc slujba de înmormântare a micuțului Dorian, urmând ca apoi să fie depus în cimitirul de pe strada Lucian Blaga din imediata apropiere.

    Durerea celor doi tioneri părinți este de neimaginat după ce și-au pierdut fiul abia născut:

    ”Dumnezeu să te odihnească iubirea mea mică. Trei zile mai făcut cel mai fericit tătic din lume și am vrut să fac tot pentru tine! Însă Dumnezeu a vrut să fi lângă el, frumusețe mica!”, a scris, răpus de durere, tatăl bebelușului.

    ”Nu pot să descriu prin cuvinte durerea din sufletul meu. E foarte greu ca mamă să iți pierzi puiul mult așteptat. Mereu vei fi în gândul meu îngerașul meu scump. Te iubește mami si tati! Dumnezeu să te odihnească in pace, inima mea!”, este mesajul sfâșietor al mamei lui Dorian. 

    Spuneam mai devreme că durerea este amplificată și de faptul că astăzi este ziua de naștere al tatălului micuțului Dorian.

    Pe contul său de socializare, masajele de condoleanțe se amestecă cu cele de ”La Mulți Ani” transmise de prieteni și cunoscuți.

    Gazeta de Nord Vest și Nod Vest TV transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate îndemnându-i pe cei doi părinți ca, în măsura în care se poate, să fie tari în fire, să poată trece peste acest cumplit moment.

    Dormi în pace, ingeraș scump!

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE