20 June 2019
Festivalul Berii Artizanale

FOTO. SUPER-PETRECERI de REVELION. Atât în localuri, cât și în sufragerii

Filed under: Locale,Top News |


Noaptea de Revelion 2019 a fost, poate, una dintre cekle mai vesele din ultimii ani. Indiferent că au ales să-și petreacă Revelionul acasă, în sufragerie, alături de prieteni, sau în localuri, sătmărenii au trecut din 2018 în 2019 cu multă voioșie și cu petreceri pe cinste.

Petrecere de neuitat la Valea Măriei

O petrecere de neuitat în Noaptea de Revelion a avut loc, în Noaptea de Crăciun la Valea Măriei. La această petrecere, în afară de gazdă, Mihai Crișan, au mai participat omul de afaceri Gică Cârciu, consilierul județean Nicolae Avorniciții, alături de soția sa, primarul comunei Terebești, Mariana Avorniciții, managerul Nord Vest TV și Gazeta de Nord Vest, Mircea Govor, alături de soția sa, Felicia, omul de afaceri Mirel Govor, alături de soția sa Simona, dar și dar și oameni de afaceri Ștefan Berinde cu soţia, Nelu Cicio cu soţia, Dorel Grosu, şi omul de afaceri din judeţul Alba, Pop Vasile cu soţia.

Petrecerea de la Valea Măriei a fost una extrem de reușită, iar la miezul nopții, la cumpăna dintre ani, toți petrecăreții au ieșit în curtea complexului turistic la un foc de artificii, închinând câte o cupă de șampanie și urându-și toate cele bune pentru anul 2019.

Chef de Chef la Gelu

Una dintre cele mai frumoase petreceri de Anul Nou a avut loc la Gelu, unde Maistru de Ceremonii a fost Adi De La Satu Mare și formația sa. Petrecăreții de aici s-au bucurat de un Chef de Revelion de excepție organizat de o echipă coordonată de Constantin și Leontina Salai.

La miezul nopții, cu toții au ieșit afară, s-au bucuart de focul de artificii, au închinat câte o cupă de șampanie și și-au urat unii altora câte un sincer și călduros ”La Mulți Ani!”.

După miezul nopții, petrecăreții din Gelu au fost vizitați și de primarul comunei Terebești, Mariana Avorniciții, alături de soțul ei, consilierul județean Nicolae Avorniciții.

Petreceri în localuri

De asemenea, o mare parte dintre sătmăreni au ales să-și petreacă noaptea de Revelion în diferite localuri. Aici au avut posibilitatea să se bucure atât de muzica live, prezentate de diferite trupe din Satu Mare, cât și de muzica mixată de cei mai renumiți DJ din oraș.

Așa după cum arată fotografiile, și aici a fost distracție la maxim, iar sătmărenii s-au simțit foarte bine.

Petrecere în sufragerie și artificii în Centru

Demnm de remarcat este și faptul că, în acest an, foarte mulți sătmăreni au ales să petreacă Revelionul în sufragerie, alături de câțiva prieteni. Să nu ne închipuim că aici nu a fost distracție. Din contră. Fiind într-un grup mai restrâns, cei care au ales sufrageria ca loc de petrecere și-au dat mai ușor frâu liber distracției.

La miezul nopții, foarte mulți sătmăreni s-au deplasat pe platoul din Piața 25 Octombrie un de au asistat la frumosul foc de artificii prezentat de Primăria Satu Mare.

În pensiuni și la cabane, la munte

Chiar dacă mai puțini, totuși, au fost unii sătmăreni care au petrecut Revelionul într-o cabană la munte, închiriată alături de alți prieteni, sau la una dintre pensiunile din zona montană.  Și aici distracția a fost în toi, iar sătmărenii s-au simțit excelent.

La muncă, în Noaptea de Revelion

Nu toți sătmărenii s-au distrat în Noaptea de Revelion. Ceiu care lucrează în regim ”foc continuu”, printre care poimpierii, SMURD, Ambulanță, polițiștii, Urgențele medicale, militarii și, nu în ultimul rând, muzicații și ospătarii, au fost la datorie în Noaptea de Revelion.

Gazeta de Nord Vest și Nord Vest TV urează tuturor sătmărenilor să aibă parte de un An Nou fericit, cu sănătate și bucurie, cu împlinirea tuturor dorințelor și un călduros
LA MULȚI ANI!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *