19 September 2019
Festivalul Berii Artizanale

FOTOGALERIE. A murit un MARE OȘAN. Astăzi a fost ÎNMORMÂNTAT

Filed under: Locale |


Vicepreședintele Asociației socio – culturale ȚARA OAȘULUI, TOADER LOHAN, a fost condus astăzi, cu multă jale, pe ultimul său drum. La slujba de înmormântare au fost prezenți toți reporezentanții Asociației, dar și prieteni și apropiați a celui ce a fost TOADER LOHAN.

”Trecerea neașteptată în neființă a omului de afaceri, a prietenului și colegului nostru drag TOADER LOHAN a creat în sufletele tuturor membrilor Asociației socio-culturale ȚARA OAȘULUI, o nesfârșită durere învăluită de cele mai frumoase amintiri petrecute împreună, pe tărâmul reînvierii tradițiilor oșenești.

Pe-obrazul oșenilor s-au scurs câteva lacrimi de durere și-amarnice regrete. Vicepreședintele Asociației socio-culturale ȚARA OAȘULUI, TOADER LOHAN, va rămâne pentru noi un exemplu de necontestat, care a militat împreună cu colegii pentru continuitatea oșenilor și prin readucerea în actualitate a celor mai reprezentative manifestări culturale ale oșenilor de altădată. Credem că sufletul său de luptător ancorat în Nemurirea dacilor liberi, cu virtuți morale asemănătoare coloanei infinitului, va fi primit de bunul Dumnezeu în nemuritoarea măreție a Raiului Dumnezeiesc”, se arată într-un comunicat remis de Asociația Țara Oașului.

Sincere condoleanțe familiei îndoliate!

One Response to FOTOGALERIE. A murit un MARE OȘAN. Astăzi a fost ÎNMORMÂNTAT

  1. Sincere condoleanțe celui ce a fost un prieten adevărat si un"om" de o aleasă omenie.

    Ioan craciun
    16 January 2019 at 11:43
    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *