19 July 2019
Festivalul Berii Artizanale

JAF ca in FILME. Trei MASCAȚI au dat o SPARGERE la Auchan

Filed under: Locale |


Mai mulți mascați au dat, în această dimineață, o spargere la o vitrină în incinta Complexului Comercial Auchan de unde au furat mai multe telefoane mobile și alte aparate eletronice. Polițiștii fac cercetări și îi caută pe făptași.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare, Paula Gabor, a declarat pentru Gazeta de Nord Vest că incidentul s-a produs în această dimineață, în jurul orei 5.00.

Pe imaginile suprinse pe camerele de supraveghere, polițiștii au observat cum în clădirea complexului Auchan, în zona magazinului Altex, au intyrat trei bărbați, mascați (cagule), care au spart vitrina unui stand de prezentare de unde au furat telefoane mobile și alte aparate eletronice de profil.

Paula Gabor a mai declarat pentru GNV că, cel puțin deocamdată, nu se cunoaște prejudiciul, iar polițiștii, care au deschis o anchetă, lucrează pentru identificarea celor trei ”mascați”, a căror identitate nu este, încă, cunoscută.

One Response to JAF ca in FILME. Trei MASCAȚI au dat o SPARGERE la Auchan

  1. Stie bubosul de Tudorel Teoader cine sunt hotii doar el le-a eliberat pe ei.Un lucru este sigur sunt din PSD deci acolo trebuie cautati

    coco
    18 January 2019 at 16:07
    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *