20 June 2019
Festivalul Berii Artizanale

NOU! Zboruri ESTIVALE internaționale SURPRIZĂ de pe Aeroportul Satu Mare. Negocieri intense

Filed under: Locale,Top News |

În vara acestui an de pe Aeroportul Satu Mare vor fi înființate noi curse internaționale de pe Aeroportul Satu Mare.

Președintele Consiliului Județean, Pataki Csaba, a declart astzăi, în cadrul unei conferințe de presă, că în afare de cursele Wizz Air spre Londra, care în scurt timp vor avea o frecvență de trei zboruri pe săptămână, iar din aprilie patru zboruri pe săptămână, de pe aeroportul sătmărean vor fi oprate și alte curse. Însă nu a specificat despre ce curse ar fi vorba, rezumând să spună că, în prezent se poartă discuții intense în acest sens.

Surse ale Gazetei de Nord Vest au dezvăluit misterul. Ar fi vorba despre curse estivale spre Turcia, cel mai probabil Antalyia, și Grecia.

Astfel, pe lângă cele patru curse spre Londra, cursele Tarom spre București, cursa estivală Tarom spre Litoralul Românesc, din vară sătmărenii vor mai avea la dispoziție încă două noi curse externe estivale: Turcia și Grecia.

Acestea din urmă nu se știe încă ce frecvență vor avea, aceasta urmând a fi reglată în funcție de numărul de cereri.

Totodată, conducerea Consiliului Județean nu a renunțat la înființarea unor noi curse spre Germania sau spre Franța (Paris), fiind purtate negocieri cu mai multe companii aeriene.

4 Responses to NOU! Zboruri ESTIVALE internaționale SURPRIZĂ de pe Aeroportul Satu Mare. Negocieri intense

 1. E minunat ca se va schimba frecventa curselor spre Londra, dar ar si mai bine daca aceste curse nu ar fi toate la aceeasi oră indiferent de ziua din saptamana. O alta idee ar fi introducerea zborurilor si pe alte aeroporturi din Londra, de ex Gatwick sau Heathrow. O veste buna e introducerea cursei spre Grecia.

  Lavinia
  12 January 2019 at 01:22
  Reply

 2. In Irlanda suntem foarte multi romani dintre care foarte multi suntem satmareni si maramureseni si cred ca sunt in asentimentul multora cand spun ca am dori zboruri Satu Mare-Dublin si Dublin – Satu Mare. Asteptam cu nerabdare ziua in care o sa avem si noi posibilitatea de a zbura aproape de casa, sa nu mai trebuiasca sa facem calaroria atat de lunga, ma refer la zborul Dublin-Budapesta si invers si pe urma alte cateva ore cu microbusul pana la Satu Mare.
  In speranta ca veti lua in considerare cu multa seriozitate si aceasta varianta, va multumim anticipat.

  Lenuta
  14 January 2019 at 04:24
  Reply

 3. Dublin-Satu Mare si retur

  Mihaela Simona Ioana
  14 January 2019 at 12:33
  Reply

 4. Buna! Curse Satu-Mare – Dublin pe când?

  Olimpia
  21 January 2019 at 00:02
  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *