More

    Două amicale în această săptămână pentru CSM Olimpia

    Liderul seriei B a Ligii a 4-a, CSM Olimpia Satu Mare, își continuă seria meciurilor de verificare, iar în această săptămână elevii lui Ritli Zoltan au în program două teste.
    Unul, miercuri după- amiază, la Nyirbator, pe sintetic, împotriva echipei de liga a 3-a, Minaur Baia Mare, iar sâmbătă, de la ora 11, la Apa, împotriva formației locale de liga a 4-a.
    La aceste jocuri ar putea apărea și Luca Tincău, un tânăr jucător venit se pare sub formă de împrumut de la FCSB II.
    Altfel, sâmbătă, echipa sătmăreană a câștigat partida amicală jucată la Fehergyarmat, 2-0, prin golurile reușite de Nyilvan și Faur. Din păcate, Ciprian Brata, deși dorit de CSM Olimpia, a ales să semneze cu gruparea de liga a 3-a din Baia Mare și va juca la Minaur până în vară.
    Meciul de la Fehergyarmat a avut trei reprize a câte 30 de minute fiecare, iar pe durata celor 90 de minute antrenorul Zoltan Ritli i-a utilizat pe toţi cei 21 de jucători care au făcut deplasarea.
    În prima repriză au evoluat: Cherecheş – Vădan, Țoca, Doroş, Schwarckopf, Ionescu, B. Nyilvan, Șimon, Faur, Cădar, R. Nyilvan. În repriza a doua au mai intrat în teren Oşan, R. Ritli, Fărcaş şi Rareş Pop. În ultimele 30 de minute au jucat: Curileac – Chifor, Țoca, Doroş, Bordac, Fărcaş, Nagy Mate, Maxim, Iakab, R. Nyilvan, R.Pop.
    Campionatul în seria B a Ligii a 4-a se va relua pe 27 martie.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE