20 August 2019
Festivalul Berii Artizanale

Două incendii în numai câteva ore

Filed under: Locale |

În decurs de numai câteva orei, marți după-amiază, pe raza județului Satu Mare au avut loc două incendii. Unuldntre ele a izbucnit de la un horn necuățat, iar celălalt de la jar căzut dintr-o centrală termică.

Pompierii sătmăreni au intervenit marți, în jurul orei 15.30, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la coșul de fum al unei case de locuit din localitatea Doba. Din fericire, cei 12 subofițeri care s-au deplasat la fața locului au reușit lichidarea rapidă a incendiului, astfel că în urma evenimentului a ars doar cenușa din interiorul hornului. De la începutul anului, la nivelul județului s-au înregistrat 11 incendii provocate de coşurile de fum defecte sau necurăţate.

De asemenea, Pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare au fost alertați ieri seară, în jurul orei 19.30, cu privire la izbucnirea unui incendiu la subsolul unei case de locuit de pe strada Oașului din Satu Mare. La fața locului s-au deplasat 12 subofițeri cu 2 autospeciale de stingere a incendiilor, care au reușit localizarea și lichidarea rapidă a incendiului.

În urma acestui eveniment nu au fost înregistrate victime, însă au ars aproximativ 1 metru cub de lemne de foc și s-au degradat cazanul de încălzire, mobilier și alte bunuri de uz casnic aflate la subsolul casei în încăperea centralei termice. Cauza probabilă a producerii acestui incendiu a fost jarul căzut pe elemente combustibile aflate în apropierea centralei termice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *