19 July 2019
Festivalul Berii Artizanale

Emoții doar o repriză

Filed under: Sport |

????????????????????????????????????

Oboseala acumulată după derby-ul de sâmbătă cu Sepsi și mai ales apoi cu drumul până la malul mării și-a spus cuvântul iar baschetbalistele de la CSM Satu Mare au intrat mai greu în meci, miercuri seara, la Constanța.

Phoenix a condus la pauză cu 27-22 pe fondul ratărilor incredibile ale echipei noastre și a lipsei de prospețime a jucătoarelor lui Lopez.
În partea a doua însă antrenorul spaniol a găsit soluția de a readuce rapid la viață echipa CSM-ului și cu schimbări de tactică le-a redus la tăcere pe gazde.
De remarcat efortul depus de Brittany Denson. Americanca a resimțit din plin oboseala acumulată la derby-ul cu Sepsi și a avut nevoie de investigații și îngrijiri medicale luni și marți. Din fericire verdictul medicilor a fost … oboseală… iar miercuri Denson a tras de ea și a intrat din primul minut în partida de la Constanța. Și a făcut un nou meci bun cu 14 puncte marcate și 5 recuperări în cele 25 de minute jucate.
Andrea Olah a fost cea mai bună marcatoare a formației noastre, 15 puncte, în vreme ce la gazde Jovanovic a pus 18 puncte pe tabelă.
Urmează în LNBF un meci acasă, duminică, 17 februarie de la ora 18 cu CSM Târgoviște.
Scorul pe sferturi în partida CS Phoenix-Știința – CSM Satu Mare: 12-10, 15-12, 15-28, 10-20.
Au jucat:
Phoenix Constanţa: Jovanovic – 18p, T. Armanu – 11p, Erak – 9p, E. Armanu – 7p, Douglas – 5p, Cutaş – 2p. Antrenor: P. Stanojcic.
CSM Satu Mare: Olah – 15p, Denson – 14p, Mandache – 12p, Llyoyd – 12, Baltic – 6p, Amukamara – 5p, Kadar – 2p, Huţanu – 2p, Pop – 2p, Uiuiu. Antrenor: Maikel Lopez.
Pentru echipa constănţeană au înscris Jelena Jovanovic 18 puncte, Teodora Armanu 11p, Vladinka Erak 9p, Ecaterina Armanu 7p, Chelsea Douglas 5p şi Cristiana Cutaș 2p.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *