19 July 2019
Festivalul Berii Artizanale

Florian și Ioana, CUPLUL ANULUI la DRÄXLMAIER. Săptămâna ÎNDRĂGOSTIȚILOR

Filed under: Locale |


Doi tineri frumoși, Florian și Ioana, soț și soție, au fost desemnați cumplu anului în cadrul Săptămânii Îndrăgostiților de la DRÄXLMAIER Satu Mare.

Ioana și Florian, colegi la DRÄXLMAIER Satu Mare, s-au întâlnit pentru prima dată în 2006. Florian tocmai se mutase înapoi la țară să fie alături de părinții săi, la Gelu, în aceiași localitate unde trăia și Ioana. Cei doi făceau naveta împreună.

”Mergeam cu același autobuz în fiecare zi și lucram în același schimb, în același departament. Am intrat în vorbă și încet – încet s-a legat relația dintre noi. Mi-a plăcut că se comporta frumos cu mine, mă răsfăța mereu. La început nu m-am gândit că va dura relația, sau că noi doi o să ne căsătorim. După patru ani jumate ne-am luat și acum avem deja 9 ani de căsătorie și doi copii frumoși, Dragoș și Maria. Relația noastră e și acum la fel de frumoasă, ne iubim mult, suntem o familie fericită”, povestește Ioana începuturile poveștii de dragoste pe care o trăiește împreună cu Florian.

Și Gazeta de Nord Vest le urează celor doi să aibă parte de o viață frumoasă împreună, cu sănătate și presprată cu satisfacții fără număr, să-și cfrească în pace și cu bucurie cei doi copii, la fel de frumoși.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *