19 June 2019
Festivalul Berii Artizanale

FOTO. Un sătmărean, DISPĂRUT de de două zile. Era șofer de TIR și a dispărut din ANGLIA

Filed under: Locale |

Un sătmărean a dispărut de două zile. Era șofer de Tir și se afla în Anglia. Însă de luni, de la ora 19.20, familia sa nu a mai putut lua legătura cu el.

Un prieten de-al său, tot șofer de TIR, a făcut un apel la întreaga comunitate de tiriști români, și nu numai, pentru a-l găsi pe șoferul dispărut.

”Salut colegi,
Am nevoie de un pic de ajutor și niște distribuiri. Persoana din imagine este un prieten de-al meu iar familia sa a pierdut legătura cu el aseară (luni seara -n.r.) la ora 19.20. Era în Anglia, pregătit să treacă în Iralanda (Nu știu portul exact. Era pe vaporul cu rută scurtă).
Are un MAN verde cu numărul de înmatriculare SM 15 GLO. Îl cheamă Vasile. Dacă cineva l-a văzut sau stie de el orice informație vă rog să mă anunțați. Orice distribuire e binevenită. Vă mulțumesc”, sună mesajul postat marți, în jurul orei 12.00, de Călin Florin Mik în grupul Greii Șoselelor.

Ulterior, pe același grup, au apărut informații cum că, în momentul dispariției, sătmăreanul se afla cu tirul la Calais și se pregătea să treacă la Dover.

Așadar, cea mai sigura șansă de a-l găsi pe Vasile este să DISTRIBUIM. Dacă știe careva ceva despre acest bărbat sau despre Tir-ul său, să-l anunțe pe Călin Florin Mik sau autoritățile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *