19 July 2019
Festivalul Berii Artizanale

FOTOGALERIE. O nouă casă DISTRUSĂ din NEPĂSARE. A ARS ca o torță

Filed under: Locale |

 

O nouă casă a fost distrusă chiar de nepăsarea proprietarilor ei. Imobilul a fost distrus de incendiu izbucnit din cauza unui coș de fum neizolat termic.

În această dimineață, în jurul orei 07.00, pompierii careieni au fost alertați cu privire la izbucnirea unui incendiu la acoperișul unei case din Grădina Viilor, Carei.

Cei 11 pompieri, care s-au deplasat la adresa indicată, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, au reușit localizarea rapidă a incendiului protejând imobilele învecinate. Intervenția pentru stingerea tuturor focarelor a durat însă, aproape trei ore, deoarece aceștia au fost nevoiți să decoperteze acoperișul din tablă pentru a ajunge în pod unde ardeau materialele combustibile din structura acoperișului, respeciv a tavanului mansardei: lemn, izolație, lambriuri din lemn și trestie.

Nu au fost înregistrate victime, însă pagubele materiale sunt însemnate. Au ars: o parte din acoperiș, tavanul mansardei și elemente de mobilier din încăperile de la mansardă și s-au degradat pereții întregii construcții.

Cauza probabilă: coș de fum, care deservea centrala termică, neprotejat corespunzător față de materialele combustibile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *