19 June 2019
Festivalul Berii Artizanale

Kovacs și Hațegan arbitrează în Europa League

Filed under: Sport |

Manșa retur a 16-imilor de finală din Europa League aduce noi delegări pentru cavalerii fluierului din România. Cel mai bine cotat arbitru român, Ovidiu Hațegan, dar și careianul Istvan Kovacs au primit meciuri din partea UEFA pentru joi seară.

După ce-a condus fără greșeală partida Celtic – Valencia 0-2, de joia trecută, Ovidiu și cei din brigada sa au primit un nou meci în Europa League.

Joi seară, de la ora 22:00, pe Estádio da Luz, din Lisabona, Hațegan a fost delegat la partida dintre Benfica și Galatasaray. În tur, Benfica s-a impus cu 2-1 după reușitele lui Salvio și Seferovici, iar pentru turci a marcat Luyindama. Pentru Hațegan, acesta va fi al șaptelea meci în actualul sezon al cupelor europene.

BENFICA – GALATASARAY

Arbitru: Ovidiu Hațegan
Asistenți: Octavian Șovre, Sebastian Gheorghe
Adiționali: Sebastian Colțescu, Radu Petrescu
Al patrulea oficial: Radu Ghinguleac

Nu doar Hațegan are meci în Europa League! Și careianul Istvan Kovacs a primit delegare în manșa retur a 16-imilor. Arbitrul din Carei a fost trimis la Zagreb pentru confruntarea dintre Dinamo și Viktoria Plzen.

În tur, cehii s-au impus cu 2-1. Partida se va juca pe stadionul “Maksimir” de la ora 19:55. În actualul sezon european, Kovacs a avut cinci meciuri în Europa League și unul în Champions League.

DINAMO ZAGREB – VIKTORIA PLZEN

Arbitru: István Kovács
Asistenți: Vasile Marinescu, Ovidiu Artene
Adiționali: Marius Avram, Horațiu Feșnic
Al patrulea oficial: Alexandru Cerei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *