21 July 2019
Festivalul Berii Artizanale

Centura Careiului, cel mai important proiect finalizat de Guvernarea PSD în județul Satu Mare

Filed under: Locale |

Staff-ul județean al PSD Satu Mare s-a întâlnit, sâmbătă, la Carei cu președinții de organizații locale, primarii, viceprimarii, consilierii județeni și locali, și ceilalți responsabili din localitățile Carei, Căpleni, Cămin, Berveni, Foieni, Ciumești, Sanislău, Pișcolt, Petrești, Tiream și Andrid.

În cadrul întâlnirii, aleșii PSD au trecut în revistă principalele investiții realizate sau contractate în zonă din fonduri guvernamentale, punând pe tapet și proiectele care ar fi necesare pe viitor pentru dezvoltarea zonei.

Cel mai important obiectiv de infrastructură realizat aici este Centura de ocolire a municipiului Carei. Obiectivul a fost finalizat și inaugurat în decembrie 2018, tocmai pentru că Guvernul PSD a îndrăznit să creadă că un proiect important de infrastructură poate fi dus la bun sfârșit dacă există voință!

Proiectul a fost realizat din fonduri europene de Compania Națională de Infrastructură Rutieră, aflată în subordinea Ministerului Transporturilor, iar valoarea totală a lucrărilor a fost 72.976.189,00 lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *