20 June 2019
Festivalul Berii Artizanale

DOLIU! Un VALOROS om al județului Satu Mare S-A STINS. Anunțul a fost făcut AZI chiar de FIICA lui

Filed under: Locale,Top News |


Doliu în tot județul Satu Mare. Unul dintre cei mai valoroși dar și mai iubiți, totodată, oameni politici ai județului Satu Mare s-a stins. Este vorba despre fostul vicepreședinte al Consiliului Județean, fostul manager al județului și fostul primar al orașului Negrești Oaș, Nicolae Bura.

Anunțul a fost făcut, chiar în această dimineață de fiica regreatului Nicola Bura, și anume Mihaela Alina.

”Am oprit pentru TINE lumea-n loc… si tot n-am reușit sa te tin lângă mine tati meu drag, Universul meu! Ai fost o viața întreaga Îngerul meu păzitor pe Pământ, de acum, știu ca vei fi Îngerul meu păzitor din Cer! Drum lin spre Cer si loc linistit in Împărăția Domnului!”, a scris Mihaela pe contul său de Facebook.

În ultima perioadă, viața lui Nicolae Bura a fost chinuită de o nemiloasă boală care, din păcate, în cele din urmă, l-a răpus.

Nicolae Bura a fost unul dintre cei mai prolifici oameni politici şi de administraţie din județul Satu Mare.

”Puţini oameni ce se cred valoroşi pot să prezinte, în paralel, ce a fost şi ce este şi puţini se pot detaşa într-o analiză lucidă până la capăt. Nicu Bura este unul dintre aceştia. A lucrat mult şi bine”, scria, în 2015, colegul nostru Teodor Cupraș despre regretatul Nicolae Bura.

Acesta a fost vicepreşedinte al Consiliului Judeţean şi apoi, o perioadă 16 ani primarul oraşului Negreşti-Oaş.

Totodată, a fost și manager al județului Satu Mare, iar în ultima perioadă a vieții sale a fost consilier județean.

Colectivul Gazetei de Nord Vest și Nord Vest TV își exprimnă tristețea la aflarea veștii că Nicolae Bura s-a stins, transmite sincere condoleanțe familiei îndoliate și se roagă Bunului Dumnezeu să-l așeze în mijlocul celor drepți și să-i dea odihnă veșnică.

Am pierdut cu totii un mare OM si un suflet drag tuturor!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *