20 September 2019
Festivalul Berii Artizanale

FACILITATE. Internet GRATUIT pentru OȘENI. Voucher în valoare de 15.000 de euro

Filed under: Locale |

Orașul Negrești-Oaș este unul dintre câștigătorii programului european WIFI4EU și a primit ieri, în cadrul evenimentului „Digital Assembly”, un voucher în valoare de 15.000 de euro pentru instalarea unor puncte de acces Wi-Fi gratuit în spațiile publice, precum parcuri, piațete, biblioteci sau centre medicale.

”Sunt bucuroasă să vă anunț că Orașul Negrești-Oaș este unul dintre câștigătorii programului european WIFI4EU și a primiT, în cadrul evenimentului „Digital Assembly”, un voucher în valoare de 15.000 de euro pentru instalarea unor puncte de acces Wi-Fi gratuit în spațiile publice, precum parcuri, piațete, biblioteci sau centre medicale. Îl felicit pe colegul meu Alexandru Petrescu, ministrul Comunicațiilor, pentru modul în care a gestionat cel mai mare eveniment în domeniul digital organizat de Preşedinţia României la Consiliul Uniunii Europene”, a fost mesajul transmis de primarul orașului negrești Oaș, Aurelia Fedorca.

Evenimentul a fost organizat de Comisia Europeană, Direcția Generală pentru Rețele de Comunicații, Conținut și Tehnologie, sub egida Președinției României la Consiliul Uniunii Europene și s-a desfășurat la Centrul Expozițional RomExpo din București în perioada 13-14 iunie.

Evenimentul a fost deschis de ministrul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale, Alexandru Petrescu, alături de comisarii europeni pentru economie digitală şi societate digitală, Mariya Gabriel, şi pentru cooperare internaţională şi dezvoltare, Neven Mimica.

Voucher-ul a fost înmânat Arabelei Bu, directorul Centrului Național de Informare și Promovare Turistică Negrești Oaș, de către Roberto Viola, directorul general al Direcției Generale pentru Tehnologia Comunicațiilor, Rețele și Conținut din cadrul Comisiei Europene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *