19 September 2019
Festivalul Berii Artizanale

FOTO. Drum IMPORTANT din județ, MODERNIZAT. Lucrările AU ÎNCEPUT azi

Filed under: Locale |


Un important tronson de drum din județ, care îi vizează în primul rând pe cei din Zona Codrului a intrat în lucrări de reabilitare. Este vorba despre Drum Județean Viile Satu Mare – Tătărești. Lucrările de modernziare au început astăzi.

Primarul comunei Homoroade, Ardelean Simion, a făcut anunțul prin intermediul unei postări pe Facebook.

”În așteptarea unei decizii privind “Autostrada Codrului”, azi au început lucrările de modernizare a drumului Viile Satu Mare -Tătărești.
Astfel, azi, 12 iunie 2019, o echipă de muncitori și topografi au ”pichetat”, în vederea modernizării, drumul judetean DJ 195 , pe tronsonul Viile Satu Mare – Tătărești.
Finanțarea este asigurată din fonduri guvernamentale prin programul PNDL 2.” se arată în postarea primarului Adelean Simion.

În ceea ce privește ”Autostrada Codrului”, potrivit unei informări făcute de Consiliul Județean, a fost dat ordinul de începere a lucrărilor de întreținere a drumului județean DJ 193A, drum care se află în modernizare.

Astfel că luni, 10 iunie 2019, pe tronsonul de drum județean care face legătura între Amați și Rătești, au început lucrările de întreținere a drumului de piatră și de reparații cu mixtură asfaltică.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *