More

    Hai la baraj!

    A sosit momentul adevărului pentru campioana ligii a 4-a din Satu Mare.

    CSM ”Olimpia” Satu Mare va întâlni sâmbătă de la ora 18 pe teren propriu campioana județului Bistrița-Năsăud, pe Minerul Rodna.Iar obiectivul e unul clar… o victorie concludentă care să elimine emoțiile pentru returul de la Rodna.

    După finala ligii a 4-a, cu Orașu Nou, 3-0 și 1-2 , antrenorul Ritli Zoltan și-a menajat titularii în meciul din sferturile Cupei României de miercuri de la Căpleni.

    Pentru a evita eventualele accidentări și mai ales oboseala ce ar apărea după un meci pe caniculă, campioana de la CSM Olimpia a sacrificat cupa și acum atacă meciul tur al barajului la turație maximă. Se pare că vor reveni și jucătorii cu probleme medicale, Curileac și Vădan iar antrenorul Ritli Zoltan va putea alinia cel mai bun unsprezece.

    Dacă CSM Olimpia Satu Mare câștigă primul titlu din istorie la un an de la înființarea secției, Minerul Rodna reușește să cucerească titlul în Bistrița Năsăud la 14 ani de la ultima performanță… Atunci Rodna era promovată direct în liga a 3-a dar nu a mai găsit resurse financiare și echipa s-a … dezintegrat!

    Antrenorul Ritli Zoltan îi invită pe iubitorii fotbalului sătmărean să vină alături de echipă la acest baraj pentru a putea spera ca din toamnă să avem măcar o echipă în liga a 3-a după retrogradarea Unirii Tășnad.

    Formațiaprobabilă:
    CSM Olimpia Satu Mare- Curileac- Vădan, Țoca, Ritli, Ionescu- Faur, Schvarzkopf, Simon, Chitaș- Nyilvan, Cadar.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE