More

    Eleva de “zece” a județului, premiată la Negrești-Oaș

    Primarul orașului Negrești-Oaș, Aurelia Fedorca, a premiat-o în cadru festiv pe absolventa Teodora Iulia Bărăian pentru performanța de a fi obținut singura medie de 10 la Bacalaureat, la nivelul județului Satu Mare, și i-a acordat o diplomă de excelență. Evenimentul a avut loc ieri, la sediul Primăriei Negrești-Oaș, la acesta participând, alături de absolventa de nota 10, părinții acesteia, directorul Liceului Teoretic, Viorel Bud, dascălii care au îndrumat-o – Dumitru Obșitoș, Bianca Obșitoș Feier și Anca Hîrța – și reprezentanți ai administrației locale.

    Nota maximă nu e întâmplătoare
    În cadrul ceremoniei, primarul Aurelia Fedorca a subliniat că media de 10 obținută de Teodora Bărăian la Bacalaureat nu este întâmplătoare, ci este rezultatul unei munci asidue, o muncă îndelungată și constantă.

    ”Teodora este un adolescent model, care a reușit să împartă cu succes cartea cu activitățile specifice vârstei, dar și-a făcut și planuri mari pentru viitor. Îți mulțumesc, Teodora, pentru lecția pe care ne-ai dat-o tuturor și te felicit pentru rezultatul perfect, dar și pentru că ai decis să studiezi mai departe în țară. Te felicit pentru că prin studiile pe care le vei urma – Academia de Poliție A. I. Cuza din București – ai decis să intri în slujba țării și a noastră a tuturor! Îi felicit și pe profesorii care te-au îndrumat în ultimii ani de liceu și au făcut posibil acest 10 pe linie la Bacalaureat”, a declarat primarul Aurelia Fedorca.

    Învățământul negreștean reușește să țină ștacheta sus
    Edilul orașului Negrești-Oaș a precizat că rezultatele obținute de Teodora demonstrează că învățământul negreștean reușește să țină ștacheta sus și să dea absolvenți de prima clasă.
    ”Este și aceasta o dovadă că lucrurile evoluează și că împreună reușim să construim un sistem de învățământ eficient pe termen lung”, a conchis Aurelia Fedorca.

    De asemenea, primarul Aurelia Fedorca le-a acordat diplome de recunoștință dascălilor care au îndrumat-o pe Teodora Bărăian la materiile la care aceasta a obținut notele de 10: Dumitru Obșitoș – istorie, Bianca Obșitoș Feier – limba română și Anca Hîrța – geografie.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE