More

    Roxana Pane a luat BAC-ul cu 9,55

    Chiar dacă sezonul Ligii Naționale de Baschet s-a încheiat de mai bine de o lună , emoțiile pentru baschetbalista CSM-ului Roxana Pane s-au încheiat abia ieri, odată cu afișarea rezultatelor la Bac.

    Transferată anul trecut de la Timișoara la CSM , Roxana Pane a ales să urmeze cursurile clasei a 12-a la Colegiul Național Ioan Slavici. Iar cartea și sportul de performanță au făcut casă bună iar transferul la un alt club și o altă școală nu au influențat-o pe Roxana. Aceasta a absolvit colegiul cu media generală 9,77 iar la examenul de Bacalaureat s-a descurcat excelent, Roxana obținând o medie generală de 9,55.

    Aventura Roxanei la Satu Mare se încheie în această vară deoarece baschetbalista va continua studiile universitare cel mai probabil în orașul natal.

    Altfel, legat de CSM Satu Mare, americanca Promise Amukamara a ajuns în prima ligă din Franța la Channay, echipă ce a încheiat sezonul trecut pe locul 1 în liga a 2-a și a promovat astfel pe prima scenă. Tot în Franța dar în liga a 3-a a ajuns D’ Lesha Lloyd, la Pays Voironnais Basket Club.

    Antrenorul Maikel Lopez a semnat un contract valabil pe trei ani cu formația din China, Shanxi Flame, acolo unde va face pereche cu César Rupérez, tehnician ce a făcut parte din staff-ul lui Lucas Mondelo la proaspăta campioană a Europei, Spania.

    În câteva zile conducerea CSM-ului va anunța se pare numele noului tehnician al echipei.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE