More

    FOTOGALERIE. Sătmărenii îl susțin pe ministrul Gabriel Petrea la șefia TSD

    Tinerii social-democrați din Satu Mare au votat rezoluția de susținere a lui Gabriel Petrea pentru un nou mandat de președinte al TSD, la Congresul Național care se va desfășura în 12 noiembrie la București.

    În cadrul întâlnirii pe care a avut-o la sediul TSD Satu Mare, Gabriel Petrea, care este și ministru al Consultării Publice și Dialogului Social, și-a prezentat obiectivele pentru următorul mandat.

    Președintele Organizației Județene de Tineret, Bran Ioana, le-a spus colegilor că, sub conducerea lui Gabriel Petrea, TSD a reușit să impună mai mulți tineri în poziții de decizie și că tinerii și-au câștigat dreptul de a discuta de pe poziții de egalitate cu seniorii.

    De asemenea, Ioana Bran i-a invitat pe tineri să vină cu propuneri pentru acțiunea pe care TSD o va face la nivel județean, ”România frumoasă”, cu ocazia Centenarului Marii Uniri

    La rândul său, președintele PSD Satu Mare, Aurelia Fedorca le-a mulțumit tinerilor pentru plusul de valoare pe care îl aduc în PSD și i-a îndemnat să-și facă echipă puternică la nivel național deoarece este nevoie de tineri în poziții de decizie.

    La întrunire au mai participat, pe lângă tineri din toate localitățile, trezorierul național al TSD și președinte al TSD Ialomița, Ștefan Țintă, precum și senatorul sătmărean Gabriel Les.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE