More

    UNITATE. Cont de solidaritate pentru AJUTORUL greviștilor de la Electrolux. Îi AJUTĂM și noi, SĂTMĂRENII?

    Așa cum au primis, sindicaliștii din cadrul Confederației Sindicale ”Cartel Alfa” au deschis un cont de solidaritate pentru ajutorarea greviștilor de la Electrolux. Așa cum a explicat, în această dimineață, în cea de a 12-a zi de grevă, oricine poate depune aici orice sumă, banii urmând a fi folosiți pentru plata salariilor greviștilor.

    Contul de solidaritate a fost deschis pe numele Sindicat cartel Alfa la Banca Transilvania. Astfel, cei care doresc, pot să-i ajute pe greviștii de la Electrolux depunând orice sumă de bani în contul

    IBAN RO37BTRLRONCRT0P57457301

    PRECIZARE. ÎNTRE T SI P ESTE CIFRA 0 (ZERO)

    ”Oricine poate depune aici, orice sumă de bani, de la doi lei în sus. Indiferent cine va depune bani în acest cont, noi nu îl vom face public. Banii adunați vor fi împărțiți tuturor greviștilor”, a precizat președintele Sindicatului Liber din Electrolux, Sorin Faur.

    Acesta a mai arăta că dacă fiecare membru de sindicat afiliat Cartel Alfa ar dona doar doi lei pentru greviștii de la Electrolux, ar putea fi plătit salariul pe luna martie a celor aflați în grevă.

    În altă ordine de idei, la Satu Mare va fi organizat joi o amplă acțiune de protest. Este vorba despre ”Marșul vestelor albastre”, un marș de solidaritate la care vor participa, pe lângă cei din Satu mare, sute de sindicaliști din întreaga țară. Va fi prezent, de asemenea, și președintele Cartel Alfa, Bogdan Iuliu Hossu.

    Cu toate greutățile prin care trec, greviștii de la Electrolux continuă acțiunea de protest până la soluționarea problemelor.

    ”Am ajuns mult prea departe ca să cedăm acum. Până la urmă vor sta de vorbă cu noi. Problema nu este doar salariul, ci că în ultima perioadă a fost haos în organizare, cum au vorbim maiștrii cu noi,” a spus Sorin Faur, care a adăugat că trebuie rezolvată și problema normelor crescute peste noapte”.

    Sursa foto: Presasm.ro

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE