More

    FOTOGALERIE. JAF la drumul mare în Satu Mare. Hoții, CĂUTAȚI pe internet

    Mai multe locuințe de pe Drumul Careiului din Satu Mare, aflate aproximativ vizavi de zona Hotelului Dana 1, au fost jefuite în noaptea de sâmbătă spre duminică. În momentul de față nu se cunosc făptuirorii, dar aceștia sunt căutați pe internet.

    Astfel, există imagini cu doi indivizi care se deplasează pe jos, urmați de un autoturism Mrecedes C Class combi de culoare argintie cu geamuri fumurii, imiagini care au fost poatste pe Facebook de unul dintre păgubiți. Acesta cere ajutorul sătmărenilor pentru a-i găsi pe făptași.

    ”Dacă recunoașteți mașina sau persoanele din imagini rog info!
    În seara de sâmbătă între orele 23 sambata și 03 dimineața duminică adică 14-15/09 aceste persoane au forțat domiciului unor imobile de pe drumul Careiului din care au sustras mai multe bunuri vizavi cu Hotel Dana.
    Auto Mercedes C class combi culoare gri ( silver) geamuri fumuri infoliate aprox fabricatie 2001-2003”, este mesajul sătmăreanului păgubit.

    Nu s-a făcut încă un invetar centralizat al tuturor bunurilor furate, dar din câte se pare pagubele produse de cei doi hoți sunt foarte mari.

    Din imaginile prezentate, Mercedesul gri a fost văzut pentru prima dată în zonă în jurul orei 23.20.

    După numai câteva minute, la 23.22, în zonă își fac apariția din sensul în care a mers mașina, două persoane. Par două persoane tinere.

    La ora 23.50, deci după o jumătate de oră, cele două persoane par să revină la mașină. Apoi, câteva ore e liniște.

    Mercedesul gri revine în cadrul în jurul orei 2.37, când foarte probabil, se îndrepta după pradă.

    În jurul orei 2.52, mercedesul argintinu părăsește zona.

    În această situație, păgubiții au făcut o plângtere și la Poliție, astfel că și polițiștilor le-au fost prezentate aceste fotografii. Oamenii legii sătmăreni au demarat deja cercetările pentru prinderea infractorilor.

    Așadar, cei care recunosc mașina sau persoanele din aceste imagini sunt rugați să sune la poliție pentru a oferi informații.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE