More


  Două serii de 14 echipe în noul sezon al Ligii a II-a

  - Advertisement -

  olimpia
  În cadrul şedinţei de luni de la FRF nu s-a luat nicio decizie în privinţa echipelor care vor lua startul în noile campionate ale Ligii a II-a şi a III-a. Totodată, federalii au decis ca ţintarul să fie amânat pentru 14 august, după Comitetul Executiv, astfel că în timpul rămas până atunci, echipele să îşi rezolve problemele şi să anunţe dacă pot sau nu continua în campionat.
  Chiar dacă nu s-au stabilit echipele care vor lua startul în noul campionat şi, bineînţeles, programul, la Federaţie s-a decis după ce format se va evolua în acest sezon şi în viitorul. Astfel, Liga a II-a va fi alcătuită în acest sezon din două serii a câte 14 echipe, în timp ce viitorul sezon va fi redus la câte 12 echipe în fiecare serie, însă se va introduce sistemul play-off / play-out. La nivelul Ligii a III-a, noul campionat va începe cu câte 12 echipe în fiecare serie din cele 6 actuale, însă va fi introdus sistemul play-off / play-out. Startul Ligii a III-a a fost amânat pentru data de 30 august.
  Asta înseamnă că Olimpia nu îşi cunoaşte în totalitate adversarele pentru sezonul care începe în toamnă. Însă echipa pregătită de Tiberiu Csik şi Ioan Dragomir îşi continuă antrenamentele zilnice şi meciurile amicale, conform programului stabilit. Astfel, astăzi, de la ora 18.00, la Dorolţ, echipa sătmăreană va întâlni formaţia maghiară Kisvarda.

  Trei jucători de la CFR în probe
  După cum ne-a declarat la conferinţa de presă de sâmbătă, de la stadion, preşedintele clubului, Dan Băbuţ, referitor la câţiva jucători de la CFR care vor veni în probe, acest lucru s-a şi întâmplat. Trei tineri, un atacant, un portar şi un fundaş se pregătesc deja cu lotul Olimpiei, fiind urmăriţi atent de antrenori. Este vorba despre Adrian Lupu, născut în 1994, pe postul de fundaş, Andrei Tiuţ, născut în 1992, care evoluează ca portar, şi Tudor Mândruşcă, născut în 1989 şi joacă vârf de atac.
  Se pare că mai există câţiva jucători care ar trebui să ajungă la echipa din Satu Mare, jucători importanţi, după cum spunea acelaşi Dan Băbuţ, însă deocamdată nu avem detalii în acest sens.
  Cum noul sezon va începe, probabil, pe 7 septembrie, mai este o lună în care lotul Olimpiei poate suferi modificări, iar la final vor rămâne cei mai buni dintre fotbaliştii care se vor bate de la toamnă cu echipe ca Tg. Mureş, Craiova, Bistriţa, FC Bihor, UTA Arad şi altele.

  DANIEL CHIOREAN  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare