More

  Handbal / CSM Satu Mare câştigă al patrulea meci în Divizia A

      Început foarte bun de campionat pentru handbaliştii de la CSM Satu Mare. După patru etape, sportivii pregătiţi de Nicolae Istrate au obţinut tot atâtea victorii. Ultima „victimă“ a fost Academia Baia Mare. În postură de oaspeţi, handbaliştii de la CSM s-au impus ieri fără probleme, scor 30-21, la pauză 17-12.
  Până în minutul 10 scorul a alternat, iar de la 4-4, echipa sătmăreană s-a desprins şi şi-a asigurat un avantaj liniştitor la pauză de cinci goluri. Repriza a doua i-a avut ca eroi în tabăra noastră pe Morar şi Cioroiu. Scor final 30-21 şi CSM bifează o nouă victorie. Nu a jucat Chira, care s-a ales cu o bronşită după meciul de joi de pe teren propriu. Pentru echipa sătmăreană au marcat Morar 12 goluri (2 de la 7 metri), Jurj 5, Ungar şi Mateş câte patru, A. Pop şi Mureşan câte două şi Santeiu. Portarul Cioroiu a avut 22 de intervenţii, iar Pogynă şi Erdos câte două.
  Duminică urmează meciul din etapa a cincea a Diviziei A, când CSM Satu Mare întâlneşte Sebeşul. Partida, una care se anunţă extrem de dificilă pentru sătmăreni este programată de la ora 11.00. Practic, acesta este primul adversar cu adevărat „greu“ pentru CSM, însă băieţii au un moral bun şi îşi vor vinde greu pielea.
  Dani C.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE