More  Marian Halas: „Împreună luăm medalii pentru Satu Mare“

  - Advertisement -

  judo

  Imediat după ce s-a încheiat conferinţa de presă de la baschet, la sala LPS i-am putut vedea pe judoka Marian Halas şi pe Vasile Fuşle senior, doi oameni care cunosc tainele judo-ului. Cei doi, alături de colegul nostru Florin Mureşan, au prezentat performanţele reuşite de sportivii de la CSM-CS Unio la ultimele trei competiţii importante: Campionatul Naţional individual de seniori, Naţionalele de ne-waza şi Campionatul Naţional al veteranilor.

  Marian Halas a vorbit foarte frumos de colaborarea dintre cluburile CSM, CS Unio şi CS Fuşle Security, care, împreună, au adus mai multe medalii la nivel de seniori. De la Braşov, delegaţia s-a întors acasă cu patru medalii obţinute de Loran Samel, Marian Halas, Dora Kovacs şi Cristian Şereş. Apoi, la Baia Mare, Mihaela Faur a reuşit să obţină aurul, iar la „veterani“, Attila Pelcz, Vasile Fuşle junior şi Attila Gergely au cucerit medalii preţioase.

  Pentru seniori urmează un cantonament şi pregătiri pentru noul sezon care va începe în februarie. Apoi, în martie se vor desfăşura Campionatele Naţionale de seniori pe echipe, acolo unde Satu Mare va avea o echipă care îşi doreşte să câştige o medalie. „Iată că încep să se vadă roadele colaborării acestor cluburi, am reuşit să obţinem la nivel de seniori mai multe medalii. De mult, în judo-ul sătmărean nu au mai fost atât de multe medalii la nivel de seniori“ a spus Marian Halas.

  Halas este şi component al lotului naţional de seniori, asta pentru că are cucerite peste zece medalii la toate categoriile de vârstă, iar în perioada următoare se va pregăti cu sportivii de la lot. S-a vorbit şi despre un obiectiv îndrăzneţ: calificarea unui sportiv la Jocurile Olimpice din 2016 de la Rio de la Janeiro. Dacă aceşti sportivi cu rezultate şi prestaţii excelente vor avea posibilitatea să se pregătească la un nivel înalt, acest vis poate deveni realitate.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  Cu buzele umflate

  0