More  Să batem elveţienii pe Arena Naţională!

  - Advertisement -

  steaua

  Steaua se află în faţa ultimei şanse de a mai încerca să iasă cu fruntea sus din grupele Ligii Campionilor. Obiectivul roş-albaştrilor este unul clar, de a învinge-n dubla cu FC Basel şi de a accede în primăvara Ligii Europa. Însă, deocamdată Steaua nu a câştigat niciun punct, iar elveţienii au produs surpriza primei etape, învingând Chelsea chiar la Londra. Acum însă, trupa lui Reghe are nevoie de victorie, iar spectatorii vor avea un rol important. Din câte se pare Arena Naţională nu va fi arhiplină, dar nu se ştie ce se poate întâmpla până la startul partidei. Sătmăreanul Gardoş va fi titular în partida cu Basel, după evoluţiile bune din ultima perioadă.

  Slovenul Matej Jug va conduce la centru partida, aflându-se la cel de-al doilea meci în grupele Ligii Campionilor. Prima partidă în această fază a competiţiei pe care a condus-o Jug a avut loc în etapa a doua, Real Madrid – FC Copenhaga, scor 4-0. Acesta va fi asistat la cele două linii de conaţionalul Matej Zunici şi de austriacul Roland Brandner. Asistenţii adiţionali vor fi Slavko Vincici şi Dejan Balazici.

  Meciul dintre Steaua şi FC Basel va avea loc în această seară, de la ora 21.45, şi va fi transmisă de trei posturi de televiziune, DigiSport 1, DolceSport 1 şi TVR 1.

  Steaua: Tătăruşanu – Georgievski, Szukala, Gardoş, Latovlevici – Pintilii, Bourceanu – Adi Popa, N. Stanciu, Tănase – Piovaccari.
  Dani C.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts