More  Leinard Berei, sportivul anului la CS Satu Mare-Cetate Ardud

  - Advertisement -

  lupte

  La final de an, sportul sătmărean intră în vacanţă, fiind momentul statisticilor şi a întocmirii de clasamente cu performerii. Tocmai de aceea, antrenorii secţiei de lupte de la CS Satu Mare-Cetate Ardud Tudor Barbul şi Francisc Szabo, au întocmit un „top 5“ al celor mai buni sportivi în anul 2013.

  Cum ne şi aşteptam, Leinard Berei (foto) a fost desemnat cel mai bun luptător. În plus şi în cadrul sondajului nostru care s-a încheiat ieri, Superlativele anului 2013 în sportul sătmărean, de pe site-ul www.gazetanord-vest.ro, sportivul din Ardud se află pe primul loc la secţiunea „sportivul anului“. Acesta a obţinut titlul de campion naţional la under 16, iar la under 18 a devenit campion cu echipa şi vice-campion la individual. S-a descurcat bine şi peste hotare, unde a participat la diferite turnee internaţionale, fiind şi component al lotului naţional de cadeţi.

  Locul doi îi revine lui Cristian Szabo, care a fost medaliat cu argint la Campionatele Naţionale Under 18. Şi el este component al lotului naţional, dar de juniori. Podiumul este completat de Marian Zaha, sportiv medaliat cu aur la Naţionalele Under 16 şi cu argint la Naţionalele Under 14. Pe locul patru se află Sabinel Lobonţ, cu două medalii de bronz la Campionatele de cadeţi şi la Under 16. Locul cinci îi revine lui Andrei Buzilă, un sportiv care a crescut mult în valoare. El se mândreşte cu un titlu naţional la Under 16 şi cu un bronz la Under 14.

  Şi sigur lista ar mai putea continua, luptele sătmărene având mulţi sportivi care reuşesc şi au reuşit să obţină rezultate foarte bune. Joi şi ieri, luptătorii au fost în sala de la Mădăras, unde s-au antrenat după mesele copioase de Crăciun, urmând să primescă o mini-vacanţă până pe 3 ianuarie, când antrenamentele se vor relua.

  Pentru anul 2014, secţia de lupte îşi doreşte un lucru îndrăzneţ, însă nu de nerealizat: să obţină o medalie la Europenele de cadeţi din iunie. De asemenea doreşte să mulţumească tuturor celor care au fost alături de-a lungul acestui an şi să ureze un sincer „La Mulţi Ani!“
  Daniel Chiorean  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare