AJB şi-a prezentat bilanţul de activitate pe 2013box

Asociaţia Judeţeană de Box, întrunită într-o şedinţă, la sediul Comcas, a avut ca scop prezentarea bilanţului pe 2013. Au fost prezenţi preşedintele Ioan Gavriş, secretarul general Florin Mulcuţan, dar şi membrii Florin Ştef, Kalman Kanyo, Ioan Ghere, Liviu Gheţe, Iosif Sandor şi Gheorghe Sabău.

Conform bilanţului prezentat, pe cluburi, situaţia este următoarea: de la CS Voinţa s-au remarcat Ionuţ Fuşlea – locul 3 C.N. de tineret, Adrian Conţ, Ionuţ Horvath, Răzvan Zahari şi Silviu Kaitar, toţi cu rezultate bune. De la CS Unio s-au remarcat pugiliştii Erika Buttyan – locul trei la C.N. de tineret, dar şi Ştefan Cherecheş şi Ciprian Meszaros. De la Sab Gomez Carei au reuşit să se claseze la diferite competiţii Alexandra Vincler şi Csaba Mikola.

În total, în cadrul AJB sunt legitimaţi 28 de sportivi, 12 de la CS Voinţa, 11 de la CS Unio şi 5 de la Sab Gomez. Conform clasamentului întocmit după rezultatele obţinute în anul trecut, primul loc este ocupat de CS Voinţa – antrenor Liviu Gheţe, pe doi CS Unio – antrenor Iosif Sandor, iar pe trei Sab Gomez – antrenor Gheorghe Sabău. Referitor la Comisia Judeţeană de Arbitri, situaţia este una destul de grea. Doar doi arbitri, Ioan Ghere – arbitru EABA şi Ioan Gavriş – arbitru AIBA sunt în activitate, iar nouă dintre fluieraşi au renunţat la această titulatură.

Referitor la noua sală care se construieşte în curtea fostului Cinematograf Popular, undeva în luna iunie aceasta va fi inaugurată. Pentru 2014 se doreşte o revigorare a boxului sătmărean, care a avut de suferit din lipsă de fonduri. Cei trei antrenori au ţinut să mulţuească sponsorilor fără de care nu ar fi putut participa la diferitele competiţii, aici îi amintim pe Vasile Tarr, Florin Mulcuţan, Ioan Ghere, Daniel Micu, Vasile Fuşle şi alţii.

Secretarul general al AJB, Florin Mulcuţan ,a ţinut să precizeze că în scurt timp un nou club se va alătura asociaţiei. Cu menţiunea că va exista o colaborare şi mai bună între antrenorii din judeţ, s-a pus punct acestei şedinţe. La final, dorim să îi urăm un sincer şi călduros „La Mulţi Ani“, unui om cu suflet mare, care duminică îşi serbează ziua de naştere, Ioan Ghere.
D. Chiorean

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts