More


  „Dublă“ la Alexandria pentru CSM Satu Mare

  - Advertisement -

  După ce s-au reunit pe 4 ianuarie, baschetbalistele de la CSM Satu Mare încep în forţă noul sezon, cu dubla din sferturile Cupei României, de la Alexandria.

  Partidele sunt programate să se dispute joi de la ora 18.00, respectiv vineri de la ora 12.00. Lotul echipei noastre a pornit în această dimineaţă spre sudul ţării, antrenorul Petru Eleş mizând pe cele nouă senioare din lot şi junioara Diana Moldoveanu. Antrenorul Petru Eleş spune că în ciuda timpului scurt de la reunire, echipa poate practica un baschet de calitate. „Chiar dacă pornim cu şansa a doua, trebuie să credem în calificare, ar fi o performanţă să ajungem în Final Four“, spune oficialul de la CSM.

  De partea cealaltă, Alexandria s-a reunit la sfârşitul săptămânii trecute şi se pare că a readus-o în lot pe Shanika Arnold, conducătorul de joc ce a mai evoluat la echipa lui Piperea şi sezonul trecut.

  Astfel, Alexandria are cinci jucătoare străine în lot, la care se adaugă deja consacratele jucătoare autohtone, Viorela Rus sau Anca Şipoş. Programul sferturilor:
  Prima manșă
  – CSU Alba Iulia – ICIM Arad s-a jucat aseară după închiderea ediţiei
  – CSBT Alexandria – CSM Satu Mare (9 ianuarie)
  – Olimpia Brașov – CSM Târgoviște (11 ianuarie)
  – Sepsi Sf. Gheorghe– Danzio Timişoara (12 ianuarie)
  Manșa a doua
  – CSM Satu Mare – Alexandria (10 ianuarie)
  – ICIM Arad – CSU Alba Iulia (11 ianuarie), ora 21.00, Digi Sport 2.
  – CSM Târgoviște – Olimpia Brașov (12 ianuarie).
  – Danzio Timişoara – Sepsi Sf. Gheorghe (13 ianuarie).  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img