More

  Înfrângere pentru elevii lui Ist­rate

  csm

  Ieri la prânz, handbaliştii de la CSM Satu Mare au jucat, la Cluj, singurul amical din acest stagiu de pregătire dinaintea startului returului, cu Universitatea din localitate.

  Colega grupării sătmărene din seria B a Diviziei A s-a impus cu 36-32, la pauză 23-19. Însă antrenorul Nicolae Istrate a folosit toţi cei 15 jucători deplasaţi, pentru a vedea unde mai este de lucrat până duminică. Au lipsit Ciaca, încă nerefăcut complet după operaţia de la deget, şi portarul Erdos. „Sunt mulţumit de cum au evoluat băieţii în acest meci. Nu m-a interesat rezultatul, am dorit să rodez întreg lotul pentru a vedea unde mai avem de muncit“, a spus Istrate.

  Din păcate, nu putem prezenta marcatorii CSM-ului pentru că nu s-a făcut o statistică de acest gen, fiind un meci de pregătire.

  Aşadar, duminică, de la ora 11.00, la sala LPS din Satu Mare, echipa pregătită de Istrate joacă primul meci din returul de campionat cu Extrem Baia Mare. CSM porneşte cu prima şansă la victorie, iar arbitrii acestei întâlniri sunt sălăjenii Pavel şi Horincar.

  Revine Janos Olah?
  Conform unor speculaţii, unul dintre handbaliştii cu state vechi la echipa sătmăreană, extrema Janos Olah ar putea ajunge din nou la CSM. Acesta şi-a reziliat în toamnă contractul cu Minaur Baia Mare şi ar dori să se reîntoarcă sub comanda lui Istrate. „Eu nu ştiu nimic despre acest lucru. Îl aştept la echipă, dacă se înţelege cu membrii conducerii în ceea ce priveşte partea financiară“, a spus antrenorul CSM-ului. De cealaltă parte, Valeriu Neagu, preşedintele clubului, ne-a declarat că „nu au fost discuţii concrete, mai mult speculaţii referitoare la acest aspect. Ştim că Janos Olah ester în căutarea unei echipe după ce a plecat de la Minaur. Din păcate însă, în buget nu sunt bani pentru un salariu mare. Am putea să îi oferim minimul pe economie, undeva la 850 de lei. Poate veni la echipa noastră, nu spun nu şi dacă voi putea, voi susţine acest lucru“.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE