Dublă pentru CSM Satu Marebaschet

Week-end cu mult baschet la sala de sport Ecaterina Both din Satu Mare. CSM joacă astăzi şi mâine două partide, de la aceeaşi oră 12.00, una cu SCM Craiova, contând pentru etapa a 18-a, şi cea de-a doua, cu Sepsi Sf. Gheoerghe, meci restanţă din etapa a 16-a.

Aşadar două jocuri total diferite. În primul, cel de azi, elevele pregătite de Petru Eleş întâlnesc „lanterna roşie“, Craiova. Un joc care va fi oarecum la îndemâna echipei gazde, iar antrenorul Eleş va încerca să folosească mai mult rezervele. Asta pentru că duminică, tot de la 12.00, în aceeaşi sala LPS este nevoie de forţe proaspete pentru un joc în faţa unui adversar mult mai valoros ca şi Craiova, Sepsi. Oaspetele de duminică ocupă locul patru în clasament, aşadar o echipă greu de învins.

Din păcate, la CSM va lipsi una dintre piesele de bază, Cristiana Cutaş, care resimte ceva dureri. Locul său ar putea fi însă luat de noua achiziţie, Caila Desroches, care şi-a revenit după accidentarea din partida cu Oradea, evoluând zilele trecute şi la Tg. Mureş.

„Ne aşteaptă două meciuri cu profil diferit. Cu echipa din Craiova pornim cu prima şansă. Primul „cinci“, cel cu care voi începe partida este alcătuit din Eniko Laza, Bianca Voica, Andreea Orosz, Monica Ivan şi Mihaela Adi. Partida cu Sepsi va fi una dificilă. Oaspetele au în lot o jucătoare care este lider atât la puncte marcate, cât şi la pase decisive şi intercepţii, Samantha Prahalis. Pe lângă aceasta, Sepsi are în lot jucătoare foarte valoroase.

Meciul de sâmbătă cu doljencele va fi arbitrat de Ionuţ Moraru din Cluj şi Gabriela Istvan din Timişoara, în timp ce comisar FRB a fost desemnat Viorel Constantinescu din Cluj. Oficialii de duminică sunt Ciprian Ciocan şi Alin Dragoş din Cluj, respectiv Baia Mare, comisar FRB Zoltan Kosa din Oradea.
Daniel Chiorean

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts