More  Dacian Barbul vrea să cucerească Londra

  - Advertisement -

  dacian

  Încet dar sigur, sătmăreanul Dacian Barbul îşi construieşte un renume. Luptător de performanţă, Dacian a ales să devină şi un excelent luptător MMA, tocmai de aceea se pregăteşte de ceva vreme în Anglia, la cele mai tari cluburi de profil.

  După ce a participat la sfârşitul lunii februarie la Norwich, în cadrul galei UCMMA Contenders Norwich 5, Barbul va intra azi din nou în ring.

  De această dată la Londra, în sala O 2, o sală gigant, construită special pentru J.O. din 2012. Dacian Barbul va lupta în cadrul galei Fury MMA, tot la categoria de greutate 86 de kg, însă nu cu un polonez ci cu un englez naturalizat, la origine din Ghana. Într-o scurtă convorbire cu acesta, ne-a declarat că este foarte pregătit şi că nu concepe altceva decât victoria. Adversarul său, Brite Aning Amoah, este şi el un cunoscut luptător de MMA, însă sportivul nostru nu se teme de acest lucru. Duelul dintre Dacian şi luptătorul de culoare are loc în această seară (n.r. sambata), la ora locală 19.00, după ce vineri a avut loc proba cântarului. „M-am pregătit foarte bine pentru această confruntare. Sunt încrezător în forţele mele şi nu mi-e frică de adversar. Voi încerca să dau totul în ring, mai ales că sala, una foarte mare, va fi arhiplină“, a declarat încrezător luptătorul nostru.

  În total, peste 15 meciuri vor avea de văzut spectatorii prezenţi, care vor plăti între 30 şi 120 de lire pentru un bilet. Capacitatea maximă a sălii depăşeşte 20.000 de locuri.

  Cu siguranţă, tatăl sportivului, antrenorul de la CS Satu Mare-Cetate Ardud, Tudor Barbul va sta ca pe ace, aşteptând telefonul fiului său care să confirme că e bine şi nu a păţit nimic.

  Până şi primarul oraşului nostru, Dorel Coica, a aflat de acest eveniment la care va participa un sătmărean şi este mândru că Satu Mare este reprezentat la Londra. În plus, a promis că va încerca să susţină acest sportiv şi aşteaptă veşti bune din capitala Angliei.

  Daniel Chiorean  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts