More  E oficial: Amalia Tătăran la Dinamo

  - Advertisement -

  amaliaTataranKORBEVAGNI7

  Ceea ce se vehicula de aproape o jumătate de an s-a adeverit. Una dintre tinerele speranţe ale spadei sătmărene şi naţionale, Amalia Tătăran, s-a transferat la Dinamo. După Simona Pop, care a ales Steaua, club care a adus-o şi mai mult în vizorul echipei naţionale de spadă, şi Amalia ia drumul capitalei. De câteva zile a primit actele de transfer, ba mai mult, s-a angajat în cadrul Ministerului de Interne şi se va muta la Bucureşti.

  „Pierdem o sportivă valoroasă, din păcate nu este prima sau singura. Mă aşteptam la acest lucru, dar nu pot să spun că nu sunt surprins“, a declarat antrenorul care a lansat-o în acest sport, Francisc Csiszar.

  De-a lungul carierei, sportiva din Satu Mare a câştigat numeroase titluri la Campionatele Naţionale de cadeţi şi juniori, medalii la Campionate Europene, de junioare sau senioare, dar şi alte prestaţii bune pe plan internaţional.

  Însă în sport este nevoie de sprijin financiar, pe care se pare că l-a primit de la Dinamo, iar faptul că va fi încadrată în cadrul MAI este un plus pentru alegerea făcută de Amalia Tătăran. „Este un nou pas în cariera mea. Sper să reuşesc să confirm, dar nu voi uita niciodată clipele frumoase de la clubul sătmărean“, a spus Amalia.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  Cu buzele umflate

  0