More


  Trei medalii pentru CS Unio-CSM la finalele Under 23

  =

  judo

  Sâmbătă s-au desfăşurat la Drobeta Tn. Severin Campionatele Naţionale de judo Under 23. Dacă în urmă cu o săptămână judoka sătmăreni au obţinut două medalii de bronz la U 18, de această dată sportivii de la CS Unio-CSM au obţinut trei. Una de argint, prin Mihaela Faur (70 kg – foto mijloc) şi două de bronz – Dora Kovacs (70 kg – foto dreapta) şi Cristian Şereş (60 kg – medalion).

  Cei trei au evoluat excelent, fiind capi de serie în faza eliminatorie. Mihaela a pierdut finala în faţa unei sportive mai experimentate de la Liberty Oradea. Şi Cristian Şereş a fost aproape de finală, a condus până pe final, iar cu 20 de secunde înainte de final a atacat decisiv, iar adversarul a reuşit să anticipeze şi să câştige confruntarea,
  Un bilanţ bun pentru sportivi şi antrenori, care merită toate felicitările şi sprijinul din partea autorităţilor locale şi nu numai. De menţionat că majoritatea dintre ei sunt cu câţiva ani mai mici decât competitorii lor, şi cu toate astea, diferenţa de pe tatami nu se vede.

  Pentru clubul sătmărean urmează săptămâna viitoare o nouă etapă de calificare la Under 21. Aşadar, judoka se vor deplasa din nou la Deva, pentru că acolo va avea loc etapa de zonă.
  D. Chiorean  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img