More  AS Olimpia Căuaş, aproape de medalie la juniori

  - Advertisement -

  box

  Cluj-Napoca a găzduit zilele trecute Campionatul Naţional de box juniori. Judeţul nostru a fost reprezentat la această competiţie, cu 160 de participanţi, de Andrei Mărcuş (70 kg – foto) de la AS Olimpia Căuaş. Clubul nou înfiinţat a fost aproape de o medalie, însă sorţii au ales un adversar de calibru pentru tânărul pugilist.

  Aşadar, în urma tragerilor la sorţi sportivul pregătit de Iosif Sandor l-a avut ca adversar pe Daniel Dincă din Slatina, component al lotului olimpic din Brăila. Pugilistul Olimpiei Căuaş a pierdut la puncte, dar a lăsat o impresie bună, iar perseveranţa lui îi poate aduce o medalie în viitorul apropiat. Mai mult, în loc să îşi sărbătorească ziua de naştere cu prietenii, Andrei s-a pregătit şi a făcut deplasarea la Cluj. „Acest copil a muncit şi munceşte foarte mult. Din păcate, suntem la început de drum, adversarul a fost unul care beneficiază de condiţii speciale de antrenament, iar faptul că este component al lotului olimpic spune multe. Pe această cale, împreună cu maestrul Iosif Sandor îi dorim multă putere de muncă, să se pregătească în continuare şi un sincer La Mulţi Ani!“, a declarat preşedintele secţiei, Florin Mulcuţan.

  Pentru AS Olimpia Căuaş urmează în luna mai o nouă competiţie importantă, Campionatele Naţionale de tineret, din perioada 12-17 mai de la Brăila.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts