More


  Floretă / Două medalii de bronz

  - Advertisement -

   

  floreta

  Sportivii de la CS Satu Mare continuă să cucerească medalii la Campionatele Naţionale de scrimă pentru copii. La fete 10-11 ani, Teodora Şofran a reuşit să prindă ultimul loc al podiumului, după ce a pierdut în semifinale, 7-8 în faţa campioanei Crina Pop de la Balestra.

  După această performanţă, ieri a avut loc proba feminină de floretă pe echipe la categoria 12-13 ani. În sferturi CS 2 a pierdut 22-45 cu CSTA 2 Bucureşti, iar CS 1 s-a impus în faţa celor de la ACS Balestra 3 cu 45-7! Pentru prima echipă sătmăreană au urmat semifinalele cu CSTA 1. Din păcate, sătmărencele au fost învinse cu 31-45, disputând finala mică. Aici, CS şi-a adjudecat medalia de bronz, după victoria din faţa celor de la CSTA 2, scor 37-21. Echipa a doua s-a clasat pe locul şase, după ce a pierdut 29-45 cu Balestra 2.

  La acest concurs au evoluat pentru clubul sătmărean Briana Silaghi, Klaudia Figus, Melissa Korossy, Cristina Anderco, Diana Şuta, Tamara Ulici, Teodora Şofran şi Teodora Turdean – antrenori Simona Surducan, Dan Şuta şi Arnold Izsaki.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img