More


  Zoltan Ritli, de la Apa la Porumbeşti

  =

  2

  Victoria Apa a avut un sezon excelent, câştigând seria A şi dreptul de a juca finala Ligii a IV-a, pierdută însă în faţa Oarului.


  Se pare că în această vară au avut loc mişcări serioase de trupe. Antrenorul Zoltan Ritli a renunţat la banca tehnică a echipei Victoria Apa, locul său fiind luat de Claudiu Cosma, fostul jucător al Olimpiei şi fiul satului.
  În ceea ce-l priveşte pe fostul mare portar, Ritli a ales o echipă din Liga a IV-a, Ugocea Porumbeşti, fiind prieten bun cu primarul Levente Şimon.
  În ceea ce priveşte jucătorii de la echipa din Apa, cei care aparţineau de Ritli au plecat. Farcaş, Raţ, Timoc s-au înscris la facultate în Cluj Napoca. Însă nu vor renunţa la fotbal, aceştia au fost să dea probe de joc la două dintre echipele de Liga a III-a din judeţul Cluj.
  Aceştia au dat probe la Unirea Jucu, respectiv Sănătatea Cluj, două echipe cunoscute fotbalului sătmărean.
  În ceea ce-l priveşte pe juniorul Ritli, Raul a fost dorit de alte două formaţii din eşalonul al treilea. Este vorba despre UTA Arad şi CSM Sighet, dar acesta nu s-a înţeles în privinţa contractului.
  Zoli Ritli spunea chiar că băiatul său s-ar putea să renunţe la a mai juca fotbal, dacă nu prinde un contract la o echipă serioasă.
  Daniel C.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img